Grundstenene af JAMstack: Forbedre hjemmeside stabilitet med JAMstack

JAMstack redefinerer vores tilgang til opbyggelsen af hjemmesider, hvilket giver et mere stabilt resultat end CMS platforme. I denne artikel forklarer vi hvordan.

4 min read

Stability

Cobiros Content Team

Dette er den tredje i vores serie som forklarer hvad JAMstack er og hvordan det kan kan gavne din business. Den første artikel udforskede fundamentet for JAMstack og den anden om hvordan det gør din hjemmeside meget mere sikker. I denne artikel udforsker vi hvordan JAMstack kan gøre din hjemmeside mere stabil.

Vælg en robust hjemmeside

Det kan være svært at finde den rigtige udbyder af din hjemmeside, og endnu mere en hvor pålidelighed er prioriteret. Nogle udbydere giver dig kun mulighed for at poste indhold, mens andre overlader det hele til dig. Den første mulighed giver dig ikke den frihed som er nødvendig for at bygge den online tilstedeværelse og dominans du ønsker, mens den anden mulighed er et indviklet labyrint af hosting, SEO krav, vedligeholdelse, krav på kodning skills og sikkerhedsbrud.

JAMstack forenkler denne proces og overgår CMS-systemer når det kommer til at bygge stabile og pålidelige hjemmesider, takket være strukturen af JAMstack.

Hvad er JAMstack?

Vi har allerede forklaret fundamentet for JAMstack, men her er en lille opsummering.

JAMstack er en moderne måde at bygge hjemmesider på, så de leverer og præsterer bedre på alle fronter. Det står for JavaScript, Application Programming Interfaces (API’er), og markup.

Backend og frontenden er separeret. Frontenden er på forhånd bygget ind i statiske-sider, som er leveret til brugeren af hjemmesiden via CDN. Da indholdet er forhånds-generet, minimeres kompleksiteten af hosting, hvilket resulterer i en mere stabil og pålidelig hjemmeside, i forhold til dem som kører på CMS platforme.

Det lyder måske lidt kompliceret og vi forstår godt at det ikke er alle som har muligheden for at blive en JAMstack-pro og bygge det hele fra bunden. Det er derfor vi har lavet en website builder så du kan bygge hjemmesider baseret på JAMstack principper. Det er gratis, super nemt og det kræver ingen kodning skills.

Byg din gratis JAMstack hjemmeside nu

Hvorfor er JAMstack hjemmesider mere stabile?

Med det komplekse arbejde udført under byggeprocessen, har JAMstack-sider færre bevægelige dele, når de er klar. Som vi nævnte tidligere, når brugeren får adgang til hjemmesiden ser de en statisk-side. Dette består af dit HTML indhold, som gemmes som en fil.

Indholdet distribueres via et CDN. CDN’er bringer alt tættere på brugerne af din hjemmeside, når de filer, som din side er konstitueret af, er forbundet til servere så tæt på deres lokation som muligt. Dette begrænser chancerne for at støde på tekniske problemer ved at fjerne komplekse applikationer og databaser. Det hjælper også med få hjemmesiderne til at loade meget hurtigere (du kan læse hvorfor i denne artikel).

Okay, så hvad betyder alt det her?

JAMstack-sider er som standard ekstremt stabile. Da de er på forhånd bygget og hosted direkte fra et CDN, er der ingen behov for server opdateringer eller vedligeholdelse, i modsætning til et traditionelt CMS. Det er slut med at ansætte et helt team af eksperter for at rette op på fejl!

Cobiros JAMstack website builder

Enhver hjemmeside, der er udviklet med Cobiros website builder, er stabil og du kan regne med den. Det er den eneste på markedet som bruger JAMstack tilgangen, så du kan roligt regne med at du bruger den nyeste hjemmeside arkitektur for din business.

Den intuitive drag-and-drop interface lader dig vælge fra en masse muligheder af elementer og designs, og du kan bestemme og placere dem præcis hvor du vil have dem. Du behøves ikke nogle kodning skills, når du bruger vores website builder.

Mere end det, er den klar til at køre med reklamer med det samme. Når du først er online, kan du vælge marketing applikationer som fungerer bedst for din business og blot tilføje dem til din pakke.

Moderne hjemmesider kræver web teknologi som leverer en stabil platform til dine kunder. Prøv Cobiros website builder helt gratis!

People also read

Bo, Cobiro's CEO and Ghazaleh, Cobiro's new COO
Welcome Ghazaleh, our new COO!

Company news

3 min read

What is jamstack
What is JAMstack? Your complete guide

Tips and inspiration

6 min read

Illustration of a person holding a tablet with lots of ideas
How to structure the perfect website

Tips and inspiration

3 min read