Registrere et domæne hos Cobiro

Vi har gode nyheder til ejere af mindre virksomheder! Vi tilbyder alle vores kunder chancen for at få et gratis domænenavn til deres hjemmeside.

Company news

3 min read

Launching domains

Cobiros Content Team

  Et personligt tilpasset domæne, er din chance for at skille dig ud fra mængden og tiltrække flere kunder. Et domæne er et unikt brandet navn til din hjemmeside, som kun du kan have. Ligesom vi har www.cobiro.com, kan du også få dit eget domæne.

  Et skridt tættere på online succes

  Det første skridt til online succes er at lave en hjemmeside. Heldigvis har Cobiro gjordt denne proces hurtig og let; så let, at alle kan gøre det. Når du har oprettet din hjemmeside, skal du blot registrere det domænenavn, der matcher dit virksomheds brand.

  Hos Cobiro, tilbyder vi et væld af gratis domæner du kan vælge imellem:

  • [navnetafdinhjemmeside].smb.virksomhed
  • [navnetafdinhjemmeside].smb.shop
  • [navnetafdinhjemmeside].smb.store
  • [navnetafdinhjemmeside].smb.site
  • [navnetafdinhjemmeside].smb.page

  Vi værdsætter også det som er unikt ved din virksomhed og historie. Derfor kan du søge efter et andet tilgængeligt domænenavn end de muligheder angivet ovenfor. Tjek om dit foretrukket domæne er tilgængeligt eller find et alternativ til det.

  Hvorfor få et personligt domænenavn med Cobiro?

  Nu er det op til dig! Hvilket domænenavn vælger du? Noget professionelt og klassisk, innovativt og visionært, eller måske mere sjovt og finurligt?

  Internationale virksomheder kan gavne af at registrere flere domæner på deres lokale markeder, imens mindre startups kan vælge et mere nytænkende navn som matcher deres identitet.

  Hvad søger folk på, når de leder efter virksomheder som tilbyder noget af det samme som din gør? Du kunne evt. inkorporere nogle af de nøgleord ind i dit domæne, så flere potentielle kunder kan finde dig lettere og hurtigere.

  Hver business fortjener en fremragende hjemmeside

  Hvis du ikke har en hjemmeside endnu, skal du ikke bekymre dig! Lav en gratis hjemmeside med vores website builder. Brug vores intuitive drag-and-drop interface og vælg blandt en lang række skabeloner og indbydende designs. Har du ikke kendskab til kodning? Intet problem, vi klarer det for dig. Du skal blot klikke på de elementer du ønsker og voila; din hjemmeside er klar til brug!

  Med vores website builder, kan du nemt bygge en hurtig og skalerbar hjemmeside som skiller sig ud fra konkurrenterne - og intet af det kræver kodning! Lav din egen hjemmeside med vores intuitive drag-and-drop website builder, og vælg selv hvilken skabelon og designs du vil bruge!

  Hvorfor ikke bygge en hjemmeside gratis i dag? Tilmeld dig nu og lad din kreativitet komme til livs. Når du er klar, kan du vælge et gratis Cobiro domænenavn eller køb et tilgængeligt, personligt tilpasset domænenavn.

  People also read

  Bo, Cobiro's CEO and Ghazaleh, Cobiro's new COO
  Welcome Ghazaleh, our new COO!

  Company news

  3 min read

  What is jamstack
  What is JAMstack? Your complete guide

  Tips and inspiration

  6 min read

  Illustration of a person holding a tablet with lots of ideas
  How to structure the perfect website

  Tips and inspiration

  3 min read