Grundstenene af JAMstack: Efterlev efterspørgsel med en skalerbar hjemmeside

JAMstack hjemmesider er forhånds-bygget til at håndtere øget trafik til din hjemmeside. I denne artikel udforsker vi hvorfor dette er vigtigt og muligt.

6 min read

Scalability

Cobiros Content Team

Det er ubeskriveligt vigtigt at have en hjemmeside som kan hoste alle dine kunder på en gang, uanset hvor de er. I denne artikel, udforsker vi hvordan JAMstack gør det  og hvordan det kan supplere dig i væksten af din business.

Dette er den sidste i vores serie, som forklarer hvad JAMstack er og hvordan det kan gavne din business. Læs vores andre artikler om, fundamentet for JAMstack, sikkerhed, stabilitet og hastighed.

Den næste-generation i hjemmeside-udvikling

Enhver business har brug for en hjemmeside som kan leve op til efterspørgslen, både nu og i fremtiden. Dog kan det være svært at vælge imellem et enkelt men avanceret platform, eller noget i midten.

JAMstack simplificerer processen og er langt bedre end CMS platforme, når det angår håndtering af vækst i efterspørgsel. JAMstack-sider er bygget til fremtiden, så som din business vokser, gør JAMstack og dermed din hjemmeside også.

Leder du efter et professionelt domæne navn? Så vælg en Cobiro domæne udvidelse.

Hvad er JAMstack?

Vi har allerede forklaret fundamentet for JAMstack, men her er en lille opsummering.

JAMstack er en moderne måde at bygge hjemmesider på, som præsterer bedre på alle fronter. Den opdeler kodningen, infrastrukturen og indholdet, for at levere en hurtigere og bedre oplevelse for kunden, som derudover er mere stabil og sikker.

Med JAMstack hjemmesider, er du mindre afhængig af backend serveren og de tilhørende databaser og applikationer. I stedet for, er indhold leveret tættere på brugeren af din hjemmeside i formen af statiske HTML filer. Da de bare er statiske-sider, er de meget mere fleksible i deres respons til en hurtig eller vedvarende øget trafik til hjemmesiden.

Byg din gratis JAMstack hjemmeside nu.

Hvad er en skalerbar hjemmeside og hvorfor er det vigtigt?

Hvis din hjemmeside er skalerbar, betyder det at den kan håndtere en høj og hurtig vækst i burgere.

Enhver business ønsker at vokse og tilpasse sine produkter eller tjenester. Omend din business er i vedvarende vækst eller på kanten til at skabe den næste store ting, kan det være forskellen mellem succes og fiasko at have en hjemmeside der kan håndtere øget aktivitet.

JAMstack hjemmesider er bygget skalerbare, så som din business vokser slipper du for at skulle tænke på infrastrukturen af din hjemmeside, og kan i stedet for bruge energien på at vinde over dine konkurrenter i markedet.

Den lidt nørdede del

Nøglen til at forstå hvorfor JAMstack-sider tilbyder imponerende skalerbarhed, er simpelthen benyttelsen af CDN’er.

Når nogen besøger din hjemmesider, vil indholdet blivet distribueret via et CDN som statiske HTML filer. CDN’er bringer det hele tættere på brugeren, da filerne som din hjemmeside er bygget på, er leveret til servere tættest på brugerne, fremfor fra den server hvor hjemmesiden er bosat.

For en voksende hjemmeside, pga. implementeringen som er en stak filer der kan leveres overalt, er det blot et spørgsmål om at få leveret filerne til flere steder. Så i praksis, da anmodningerne håndteres af CDN, får flere og flere besøgende adgang til din hjemmeside på samme tid.

CDN’er er utroligt skalerbare og inkluderer evnen som en del af deres tilbud. Hos Cobiro bruger vi Cloudflare, som er inkluderet gratis som en del af vores begynder pakke.

Vidste du det? Tilbage i begyndelsen af Amazon, havde serverne brug for så meget kraft at Jeff Bezos og hans kone ikke kunne bruge en føntørrer eller støvsuger, uden at strømmen gik! Heldigvis, er vi kommet langt siden da.

Kom i gang med Cobiros gratis website builder

Med Cobiros website builder, behøves din business ikke bekymre sig om at efterleve fremtidig efterspørgsel. Det er den eneste gratis website builder på markedet som bruger JAMstack-tilgangen, så den er skabt til vækst.

Den intuitive drag-and-drop interface lader dig vælge fra et væld af muligheder af elementer og designs, og du kan bestemme og placere dem præcis hvor du vil have dem. Den er også klar til at køre reklamer med det samme. Når du først er online, kan du vælge marketings applikationer som fungerer bedst for din business og tilføje dem til din pakke.

Ingen kodning, plug-ins eller erfaringen inden for marketing er krævet.

Virksomheder i vækst kræver moderne hjemmesider som kan klare efterspørgslen. Prøv vores gratis website builder!

People also read

Bo, Cobiro's CEO and Ghazaleh, Cobiro's new COO
Welcome Ghazaleh, our new COO!

Company news

3 min read

What is jamstack
What is JAMstack? Your complete guide

Tips and inspiration

6 min read

Illustration of a person holding a tablet with lots of ideas
How to structure the perfect website

Tips and inspiration

3 min read