Grundstenene af JAMstack: Hvordan JAMstack-sider leverer så utroligt høje hastigheder

JAMstack hjemmesider leverer indhold lynhurtigt. Her er grundene til hvorfor de er så meget bedre end traditionelle CMS strukturer.

6 min read

Speed

Cobiros Content Team

Teaser:

I denne artikel udforsker vi hvordan JAMstacks tilgang hjælper ejere af hjemmesider gavne fra et mere lydhørt tilbud. Dette er den fjerde i vores serie, som forklarer hvad JAMstack er. Læs vores andre artikler om, fundamentet for JAMstack, sikkerhed og stabilitet.

Din online rejse starter med en hurtig hjemmeside

Hver business har brug for en professionel hjemmeside, og dine kunder forventer at den er hurtig og intuitiv.

Med et væld af hjemmeside-udbydere derude, kan det være svært at finde den rigtige. Skal du gå efter en platform som kun giver dig muligheden for at poste indhold, eller er det dét værd at gå efter noget mere avanceret? Medmindre du er en ekspert i kodning, hosting, vedligeholdelse, sikkerhed og SEO, kan du være tilgivet for at føle dig lidt forvirret.

Med en JAMstack-side, er bygge-processen af en hjemmeside totalt forenklet. Og mere end det, slår den til hver en tid hastigheden af traditionelle CMS platforme, takket være JAMstacks innovative tilgang.

Find ud af hvordan du får et personligt tilpasset domæne gratis med Cobiro.

Hvad er JAMstack?

We’ve already put together the basics, but here’s a quick refresher to help you on your way. 

JAMstack er en moderne måde at bygge hjemmesider på, så de leverer og præsterer bedre på alle fronter. Det står for JavaScript, Application Programming Interfaces (API’er), og markup. “Stack” står for sammensætningen af det hele.

Med JAMstack hjemmesider, er du mindre afhængig af backend serveren og de tilhørende databaser og applikationer. I stedet for, er indhold leveret tættere på brugeren af din hjemmeside i formen af statiske HTML filer. Da de bare er statiske-sider, er de utrolig hurtige.

Det lyder måske lidt kompliceret og vi forstår godt at det ikke er alle som har muligheden for at blive en JAMstack-pro og bygge det hele fra bunden. Det er derfor vi har lavet en website builder så du kan bygge hjemmesider baseret på JAMstack principper. Det er gratis, super nemt og det kræver ingen kodning skills.

Byg din gratis JAMstack hjemmeside nu.

Hvorfor er JAMstack-sider så hurtige?

Med et traditionelt CMS, er workflowet sådan her. En programmør skriver og sender det til en serve tæt på bopælen af hjemmesiden. Når nogen får adgang til hjemmesiden, skal enhver handling frem og tilbage til denne server. Med JAMstack, er indholdet statisk i form af forhånds-bygget filer, som derefter distribueret via et CDN.

Sådan her fungerer et CDN

CDN’er bringer det hele tættere på brugerne af din hjemmeside, når de filer, som din side er konstitueret af, er forbundet til servere så tæt på deres lokation som muligt. Denne reduktion i rejse-distance medbringer en hurtigere loade-hastighed. Men det er ikke det hele. Da dit indhold er bygget på forhånd, er komplekse applikationer og databaser fuldstændig taget ud af ligningen.

Og når det kommer til at holde din kunders interesse, kan hastigheden være afgørende. En 2 sekunders forsinkelse i loade-tid kan resultere i en opgivelse rate på op til 87%, bare for at give dig lidt kontekst. Færre kunder betyder færre salg.

Selvfølgelig ser din kunder ikke hvad der sker bag scenerne, men de vil absolut opleve en utrolig høj hastighed, med en loade-tid på ofte under 1 sekund. Bare prøv at tjekke Leonardo DiCaprio Foundation og Pan Macmillan hjemmesiderne ud, for at se hvad vi mener.

Om Cobiros gratis website builder

En hurtig hjemmeside giver en følelse af tillid til dit produkt eller tjeneste, med en sund dosis af professionalisme. Glade kunder er loyale kunder, så hvis de har haft en kvalitetspræget oplevelse på din hjemmeside, er de mere tilbøjelige til at vende tilbage.

Cobiros website builder er den eneste gratis website builder på markedet som bruger JAMstack-tilgangen. Det betyder at din business kan gavne af en lynhurtig hjemmeside lige fra starten.

Og du behøver ikke nogle kodning skills. Den intuitive drag-and-drop interface lader dig vælge fra en masse muligheder af elementer og designs, og du kan bestemme og placere dem præcis hvor du vil have dem.

Og der er mere...

Cobiros website builder er klar til at køre reklamer med det samme. Når du først er online, kan du vælge marketings applikationer som fungerer bedst for din business og tilføje dem til din pakke.

Prøv vores gratis Cobiro website builder i dag og giv din nye hjemmeside den der wow! følelse!

People also read

Bo, Cobiro's CEO and Ghazaleh, Cobiro's new COO
Welcome Ghazaleh, our new COO!

Company news

3 min read

What is jamstack
What is JAMstack? Your complete guide

Tips and inspiration

6 min read

Illustration of a person holding a tablet with lots of ideas
How to structure the perfect website

Tips and inspiration

3 min read