Hvad skal du vælge: Google Ads eller Cobiro?

Google Ads kan være ret kompliceret til at starte med, men det er et glimrende værktøj for marketingfolk. Cobiro er derimod nemt for alle at bruge, uanset dit færdighedsniveau. Lær her, hvornår du skal vælge hvert værktøj.

7 min read

What should you choose

Eline Ellesgaard, Direktør for Betalt Marketing

Det kommer ikke som en overraskelse, at virksomhedens hovedmål er at øge salg og skalere hurtigt. Så hvor henvender de sig for at opnå det? I mange tilfælde er svaret Google Ads. En af de mest effektive måder at nå ud til flere kunder og øge salget på, er at inkludere Google Ads i din digitale marketingstrategi. Ved at tilføje de rigtige søgeord til dine onlineannoncer, vil dine annoncer blive vist, præcis som dine kunder søger efter tilbud som dine, i Googles søgemaskine.


Men Google Ads er et komplekst værktøj. Det kræver, at brugeren bruger meget tid på at lære at bruge det mest effektivt; tid, som mange små virksomheder ikke har. En nemmere mulighed er at køre Google Ads gennem Cobiro platformen. Så hvornår skal du vælge Cobiro som din annonceringsplatform, og hvornår er Google Ads det bedste svar? Det fortæller vi i denne artikel.

Du vil måske også kun lide denne artikel: 9 måder at markedsføre din virksomhed online på.

Google Ads forklaret

Google-annoncer er betalte annoncer, der vises før organiske søgeresultater på Google-søgemaskinen. Du kan se vores forklaring af Google Ads i denne artikel for at lære mere om teknologien.

Konstante opdateringer er stressende

Google har en tendens til at opdatere sine regler og politikker for Google Ads meget ofte, og så er det op til annoncører at holde sig ajour. Annoncører bliver nogle gange udelukket fra Google Ads, fordi de ikke adlyder de seneste politikker og procedurer, og det kan have stor indflydelse på dit afkast af annonceudgifter. Derudover skal du hele tiden være opdateret med de nye funktioner inden for platformen. Hvis f.eks. din annonces tekstformat ændres, skal du opdatere dine annoncer, så de matcher de nye funktioner. Google vil favorisere annoncører, der bruger de nyeste funktioner i deres annoncekampagner, og hvis du kommer for langt bagud, kan du få problemer med at komme foran dine konkurrenter.

Små fejl til en høj pris

Vi laver alle fejl! Men hvis du laver fejl i dine Google Ads kan det blive dyrt. Måske har du glemt at tilføje negative søgeord til din kampagne, måske har du stavefejl i din annoncetekst, eller måske har du glemt at deaktivere kampagner for produkter, som du ikke længere tilbyder. Disse scenarier og mange flere kan være unødvendigt dyre, hvis du ikke tjekker dine indstillinger dagligt og sørger for, at alt er i orden.

Vil du øge trafikken til din hjemmeside? Denne artikel giver dig 6 nemme råd.

Konkurrencen stiger

Der er nu mere konkurrence i online-annoncering spillet, end nogensinde, hvilket øger antallet af bud i Google Ads-auktioner. Jo mere annoncører betaler Google for klik, jo dyrere bliver det at annoncere på Google. Så det er meget vigtigt, at du sørger for at køre annoncer af høj kvalitet, finde de rigtige søgeord og sætte den rigtige pris for at sikre, at du øger dit investeringsafkast.

Cobiro forklaret

Cobiro er en platform, hvor du kan administrere hele din online tilstedeværelse. Du kan oprette en hjemmeside, sørge for at din hjemmesides SEO er fremragende, eller du kan køre annoncekampagner med Facebook, Google eller begge dele. Cobiros mission er at gøre hjemmeside og markedsføring nemt, så at alle kan gøre det. Vi henvender os specifikt til små virksomhedsejere, som ikke har tid eller ressourcer til at lære en række nye færdigheder i jagten på online succes.

Nå ud til flere kunder i dag! Tilmeld dig Google Ads med Cobiro.

Så nemt så alle kan bruge det

Problemet med mange reklameplatforme er, at de er ekstremt komplicerede at bruge, medmindre du har en eller anden form for markedsføringserfaring. Det gør, at mange små virksomhedsejere ikke engang overvejer at starte. Derfor fortæller vi dig: du kan få de samme fordele med Cobiro, som du ville få med enhver anden kompliceret og dyr reklame platform.

Vi giver dig en konkurrence fordel

Med Cobiro bliver du guidet gennem hele processen med at oprette annoncekampagner, skrive annoncer og søge efter de rigtige søgeord. Vores smarte værktøj analyserer din hjemmeside for at finde de bedste, mest konkurrencedygtige søgeord til din annonce, og vores budgivning maskine sørger for, at du byder det rigtige bud på det rigtige tidspunkt – så du ikke behøver at gøre noget! Vi opretter dine kampagner med dine foretrukne indstillinger, såsom sprog, målområde og budget. Vi vil endda lære dig at skrive endnu mere attraktive annoncer.

Læs om hvordan Google Ads kan være til fordel for din virksomhed.

Konklusion

Google Ads er et kompliceret værktøj. Du skal lære at bruge værktøjet mere effektivt for at få mest muligt ud af dit marketingbudget. Og lige når du er tryg ved forskellige typer søgeord, at skrive fantastiske annoncer og angive de rigtige bud, virker de konstante opdateringer og kompleksiteten af ​​Google Ads uendelige. Google Ads er blevet for kompliceret for de små virksomhedsejere som ikke har en forudgående betalt online markedsførings erfaring.

Dermed ikke sagt, at alle skal undgå at bruge Google Ads! Hvis du allerede kender online annoncering godt, og du kender Google Ads, er der ingen grund til, at du ikke skal fortsætte med at gøre det på egen hånd. Men for små virksomhedsejere med få ressourcer og kort tid er det urealistisk at investere den tid det tager at blive en Google Ads-ekspert. Vælg i stedet en platform, der gør onlineannoncering nem at kontrollere, giver et enkelt overblik og giver dig gode resultater hurtigt.

Vil du have os til at hjælpe dig med at køre Google Ads? Så tilmeld dig i dag!

People also read