4 gode grunde til hvorfor din virksomhed har brug for en hjemmeside

Hvis du ejer en lille virksomhed og spekulerer på, om den skal have en hjemmeside eller ej, er svaret altid: det skal den! Der er så mange fordele ved at have en hjemmeside, og vi giver dig de 4 vigtigste grunde i denne artikel.

6 min read

needs a website

Cobiro's Content Team

Som ejer af en lille virksomhed tror du måske, at sund virksomhedsvækst hovedsageligt afhænger af word-of-mouth og dit personlige netværk. Men kunder i dag søger online, før de gør noget som helst andet. De leder efter steder at spise, hvor man kan købe tøj, tage på ferie og så videre. Hvis du ikke dukker op i disse søgeresultater, vil du gå glip af disse kunder. Det er her, at have en hjemmeside virkelig gør en forskel..

Internettet er et hav

For at understøtte vores argument om, at det at have en hjemmeside er det bedste værktøj til at nå ud til flere kunder, har vi fundet nogle overvældende fakta om online shopping og internettet generelt. Da internettet er et hav, er det fyldt med kunder at fiske efter!

Faktisk er over 41% af verdens befolkning forbundet til internettet med 312 millioner internetbrugere alene i USA, ifølge Statista (pr. december 2019). Forestil dig potentialet i at kommunikere dine produkter og tjenester til en så bred vifte af mennesker! Men hvordan? Du gættede det - gennem din hjemmeside.

Nethandel steg også drastisk i 2020 og endte med en omsætning på mere end 690 milliarder dollars. 83% af kunderne kigger først online for at gennemse en butiks hjemmeside, før de besøger den fysiske version. Det betyder, at hvis kunderne ikke kan finde dig online, vil du gå glip af, at de køber hos dig.

Desværre er der stadig mange små virksomheder, der overser denne mulighed for vækst. Nylige statistikker fortæller os, at tre ud af ti små virksomheder stadig ikke havde en hjemmeside i 2020. Hvis du står i samme situation, så fortsæt med at læse for at finde ud af, hvorfor dét at have en hjemmeside, kan føre til en forbløffende forretningsudvikling.

De største fordele ved at have en hjemmeside

  1. Øg din synlighed og rækkevidde: Internettet er et fantastisk sted at nå ud til nye målgrupper og gøre dem til betalende kunder. Med en hjemmeside vil bogstaveligt talt enhver i verden være i stand til at nå din online tilstedeværelse og lære din virksomhed at kende på et øjeblik. Sørg for at registrere din virksomhed med Google My Business så potentielle kunder nemt kan finde dig, når de søger på din virksomhed på Google. 
  2. Skab tillid og værdi: Ved at have en hjemmeside fremstår din virksomhed mere troværdig. Hvordan det? Når du forvandler din hjemmeside til et sted, hvor kunderne kan henvende sig for information, vil de med stor sandsynlighed se på dig i et mere professionelt lys. Sørg for, at din hjemmeside har alle de nødvendige oplysninger om din virksomhed tilgængelig, såsom telefonnummer, adresse og måske dit produktkatalog. Du kan også vise tillidserklæringer for at opbygge troværdighed sammen med sikkerhedscertificeringer. Dette vil få dine kunder til at føle sig trygge.
  3. 24/7 tilgængelighed: En af de bedste ting ved en hjemmeside er, at den er tilgængelig for potentielle kunder til enhver tid. Folk fra forskellige dele af verden kan besøge din hjemmeside, selvom de er placeret i en anden tidszone. En hjemmeside betyder, at du har et sted, der er åbent 24/7 og altid klar til at modtage nye kunder.
  4. Boost dine salg: At have en hjemmeside vil åbne din virksomhed for den mest magtfulde salgskanal: Internettet. E-handel forventes at blive ved med at vokse hvert år, da forbrugerne bruger mere og mere tid online. Med en hjemmeside vil du ikke kun kunne sælge dine produkter i en fysisk butik, du vil også have mulighed for at sælge dine produkter eller tjenester til et helt hav af online kunder.

Det sparer dig både tid og penge at have en hjemmeside

For at opsummere, kan dét at have en hjemmeside, hjælpe dig med at nå ud til et bredere publikum og bevare kontrollen over det budskab du vil give for dit brand. Du bestemmer, hvad du vil lægge online, og hvad folk kan finde ud af om dig, hvilket giver den bedste form for annoncering.

Desuden kan en hjemmeside spare dig for en masse tid og dermed penge, fordi den giver en platform med svar på almindelige kundespørgsmål. Den tid du sparer kan bruges på at fokusere på det du er bedst til; din forretning.

Du har brug for en hjemmeside - sådan får du en

Det kan lyde svært at lave en hjemmeside. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig at udvikle en fuld online tilstedeværelse - ingen kodning påkrævet. Og det bliver endnu bedre, det er også gratis!

Vi nævnte tidligere, at det at have en hjemmeside vil forbedre alle aspekter af din virksomhed og hjælpe med at tage den til næste niveau. Derfor har vi gjort Cobiros website builder super nem at bruge for alle, der har brug for et professionel hjemmeside. Selvom du ikke har nogen kodnings- eller designfærdigheder, kan du bruge den intuitive træk-og-slip-skaber, der gør hele processen nem og overskuelig.

Hvis du ønsker at tage det et skridt videre og udkonkurrere konkurrenterne, kan du også implementere andre funktioner fra vores app-udvalg, såsom den gratis SEO-scanning, der gør dig i stand til at præstere bedre i de organiske søgeresultater, og Google Search Ads til at hjælpe din virksomhed med at blive vist til de rigtige mennesker gennem annoncer på Google.

En hjemmeside er et must for enhver seriøs virksomhed. Det skaber tillid, får dig til at se professionel ud og forbinder dig med et bredere publikum. Der er kun én ting tilbage at sige: Hvad venter du på?

People also read