Online annoncering: Hvorfor annoncere på Google?

Hvad er en effektiv måde at tiltrække kvalificeret trafik til din hjemmeside eller netbutik? Google Ads, selvfølgelig! Opdag de seks største fordele ved Google Ads her.

Growth

8 min read

advertise with google

Cobiro's Content Team

Cobiro er en central platform, der kombinerer online tilstedeværelse med digital annoncering. Det er dit integrerede centrum, når du vil tage din virksomhed til online verdenen og skaffe nye kunder. En af annoncering mulighederne på vores platform er Google Ads. Fordi der er milliarder af søgninger på Google, er det vigtigt at din virksomhed kommer frem, når folk søger efter produkter eller tjenester som dine. Der er ingen tvivl om, at Google Ads er afgørende for at få din virksomhed til at vokse, men hvorfor præcist? Vi vil forklare de seks vigtigste fordele ved at annoncere med Google.

Hvad er Google Ads?

Når vi taler om Google Ads, mener vi Google Search Ads og Google Shopping Ads. Begge dele er meget vigtige, hvis du vil øge trafik til din hjemmeside og drive salget.

  • Google Search Ads

Som navnet antyder, vises disse annoncer i Google-søgninger. Du opretter søgeannoncer for at nå ud til kunder, som Googler, hvad du tilbyder. Det fungerer gennem et bud system hvor du byder på relevante søgeord for din virksomhed. Dine annoncer med disse søgeord vises øverst på søgeresultatsiden til brugere, der søger efter de søgeord, du byder på. Hvis du for eksempel sælger håndlavet keramik i København, kan du byde på, at din annonce vises, når en bruger indtaster "Keramik i København" i Googles søgemaskine.

Search Ads dukker op på Google som tekst

  • Google Shopping Ads

Shopping-annoncer er ideelle til dem, der har en onlinebutik. Typisk placeres annoncer oven på eller ved siden af ​​Googles søgeannoncer og viser produkter på en visuelt tiltalende måde for brugerene, der søger efter dem. Shopping-annoncer inkluderer produktoplysninger såsom billede, pris og oplysninger om din butik. Annonceoplysninger synkroniseres med din online butik, så din annoncer er altid opdateret.

Shopping Ads dukker op på Google med billeder af produkterne

Fordel nr. 1: Bliv vist øverst i søgeresultaterne

Når du betaler for annoncer, betaler du for førstepladsen i Googles søgeresultater. Fordi Google-annoncer vises øverst i søgeresultaterne, er de meget mere synlige (især Shopping-annoncer med billeder), som gør at folk er mere tilbøjelige til at klikke på dem, og kan dermed give din side mere webtrafik.

Fordel nr. 2: Googles rækkevidde kan være din

Der er svimlende 5.6 milliarder søgninger på Google hver eneste dag! Som den foretrukne søgemaskine, når Google ud til størstedelen af ​​internetbrugere over hele verden - og den rækkevidde kan blive din, med Google Ads. Det er, hvad du får, når du køber Google-søge- og Shopping-annoncer for at blive vist på søgemaskinens resultatside.

Fordel nr. 3: Ingen klik, ingen omkostning

Annonceopsætning koster normalt spidsen af en jetjager. Men ikke Google Ads. Google bruger en pris per klik (PPC) model, hvilket betyder, at du kun betaler for annoncen, når en bruger klikker på den. Nu kan dine annoncer generere berømmelse, når de ses, men det er klikkene, der genererer trafik til dit websted og i sidste ende de konverteringer, du leder efter. PPC-modellen er netop det. Vi kalder det: ingen klik, ingen omkostning! Hvis dine annoncer ikke fungerer godt, og ingen klikker på dem, vil der ikke være nogen skade eller spild af penge.

Fordel nr. 4: Total budget kontrol

Især for mindre virksomhedsejere, er det ikke en særlig reel mulighed at bruge mange penge på annoncering. Heldigvis med Google Ads bestemmer du grænsen for dit budget. Hvis du overskrider din grænse, stopper Google blot med at vise dine annoncer. Det betyder dog ikke, at dine annoncer ikke fungerer godt – selv et stramt, lille budget kan række langt!

Indstil dit budget og behold kontrollen

Fordel nr. 5: Lokal og demografisk målrettelse

Der er 5,6 milliarder søgninger på Google hver dag, ikke? Det er rigtig mange mennesker, der leder efter ting, der ikke er relevante for dig eller dit produkt. Heldigvis har Google Ads to forskellige typer målretning, som vil hjælpe dig med at nå ud til de personer, der med størst sandsynlighed er interesserede i din virksomhed. Målretning af dine annoncer specifikt mod brugere, der er interesserede i dit produkt og dine tjenester, vil give dig bedre resultater, flere klik og i sidste ende de rigtige besøgende på din hjemmeside.

Lokal målretning og demografisk målretning er to fede måder at indsnævre din målgruppe på Google. Lokal målretning er baseret på folks placering – hvor dine potentielle kunder er. For eksempel vil mindre lokale virksomheder foretrække at målrette mod brugere, der er tæt på deres butik. Demografisk segmentering er baseret på alder, køn, forældrestatus og familieindkomst. Med demografisk målretning vil du udnytte den store mængde data, som Google har om dit publikum, til at finde dine ideelle kunder. Der er mere avancerede måder at målrette dine annoncer mod folk på, men det går vi ikke i dybden med i denne artikel.

Fordel nr. 6: Forbedre dine annoncer med analytics

Annoncering med Google er ret simpelt og kan give dig fantastiske resultater meget hurtigt, men dine annoncer vil ikke være perfekte fra startskuddet. Google Ads giver nyttige analyser af, hvordan dine annoncer klarer sig over tid, og anbefalinger til, hvordan de kan forbedres. Disse forslag forbedres, jo længere dine kampagner er aktive, og fortæller dig, hvad der virker, og hvordan du ændrer dine annoncer for at opnå den største effektivitet. Hvis du graver i disse anbefalinger og foretager de passende forbedringer, er du sikker på at få et bedre afkast af din investering.

Konklusion

At øge webtrafik til din side er et maraton, ikke et sprint. Du skal sørge for at justere SEO hele tiden, hele tiden skabe nyt og bedre indhold og gøre din hjemmeside hurtig og nem at navigere på. Det tager tid at høste frugterne af din indsats. Heldigvis er der en måde at få resultater hurtigt og generere mere salg: Google Ads.

Det er nemt og billigt at komme i gang med Google Ads, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve det. Derudover kan du sikre dig, at du vil se resultater meget hurtigt, hvilket vil øge webtrafikken til din hjemmeside eller netbutik.

Vil du have flere besøgende på din hjemmeside? Kom i gang med at bruge Google Ads gennem Cobiro i dag!

Ludzie też czytają

Zacznij za darmo już dziś!

Zacznij za darmo już dziś!

Zacznij za darmo już dziś!