9 onlineressourcer, som enhver designer bør kende

Vi har sammensat et sæt designværktøjer og -platforme, der kan hjælpe med at inspirere dit næste projekt.

Inspiracje

4 min read

designs

Cobiro's Content Team

Designindustrien har aldrig haft så mange onlineværktøjer til rådighed. Fra imponerende  billedbiblioteker til trendy ikoner og illustrationer hjælper innovative platforme designere med at være mere kreative end nogensinde før.

Men samtidig, ændrer kundernes forventninger sig. Freelancere og bureauer får til opgave at producere bedre resultater på den halve tid. Det kan være svært at finde løsninger, der imødekommer denne udfordring, men vi er her for at hjælpe.

Vi har samlet nogle af de bedste online-ressourcer, der kan hjælpe dig med at levere projekter i verdensklasse hurtigt. Vi har også inkluderet nogle uddannelses- og fællesskabsressourcer, da det virkelig kan adskille dig ved at være på forkant i denne hastigt skiftende branche.

Top online ressourcer for designere

1. Iconfinder

Som verdens største ikon- og illustrationsmarkedsplads har Iconfinder over 5 millioner kreative designs at vælge imellem. Dets enorme bibliotek består af indsendelser fra designere fra hele verden, som derefter kontrolleres for at sikre, at de opfylder de relevante standarder.

Hvert ikon kommer i enten PNG- eller SVG-format, hvilket betyder, at de vil se godt ud på alle enheder og browsere. Klar til kommerciel brug, kan de tilpasses ved at skifte farve eller tilføje tekst, klar til at passe til din brands stil og tone.

2. Memorisely

Bliv UX/UI-designer på få uger med Immersive Bootcamps fra Memorisely. Med en 100 % kursusgennemførelsesrate og alumner, der arbejder for virksomheder som Google, Deloitte og Spotify, viser Memoriselys live-mikroklasser sig at være en game changer.

Klassestørrelsen er begrænset til højst 15 studerende, og kurserne over gennemsnittet har en anmeldelsesscore på 5 (ud af 5), hvilket er ret imponerende! Den har også en gratis Slack-kanal, hvilket betyder, at du kan føle dig som en del af fællesskabet, før du overhovedet går i gang.

3. Unsplash

Unsplash er faktureret som internettets kilde til billeder, der er gratis at bruge, og har et bibliotek med over 2 millioner muligheder, der kommer med alle kommercielle rettigheder. Med bidrag fra et globalt fællesskab af fotografer er der uendelige muligheder at vælge imellem.

Når du lander på Unsplash, vil du bemærke en følelse af et ægte billedbibliotek, som er en verden væk fra masseproducerede aktieoptioner. Billederne er ikke kun gratis at downloade, men kræver heller ingen registrering, hvilket sparer kostbar tid.

4. Cobiro

Velkommen til en anden type wesbite builder. Den er skabt specielt til designere og professionelle, der ønsker at designe og lancere de hjemmesider, de virkelig ønsker, uden den sædvanlige friktion.

Cobiros kodefri træk-og-slip website builder er spækket med fantastiske funktioner, herunder: et integreret wireframe-kit med hundredvis af tilpasselige kombinationer, skabeloner og sektioner, Unsplash og Iconfinder-integration, global hosting og meget mere.

5. Adobe Color

Adobe Color er en webapplikation, hvor det kreative fællesskab kan skabe og dele farvetemaer og inspiration. De kan derefter gemmes i Adobe Creative Cloud Libraries og bruges i dine desktop- og mobilapplikationer.

Gennemse de seneste trendgallerier for at se, hvad fællesskabet har gang i, og finpuds dine færdigheder og teknikker med deres gratis tutorials. Plus, Adobes Sensei AI-teknologi er der for at hjælpe dig med at finde de perfekte farvekombinationer til dine projekter.

6. Behance

Behance er et af verdens største netværker til fremvisning og opdagelsen af kreativt arbejde. showcasing and discovering creative work. Medlemmer samler deres arbejde i form af projekter, som består af billeder, videoer og andet indhold relateret til et bestemt emne eller proces.

Hvert projekt har en unik URL, hvilket betyder, at det kan deles på nettet og modtage information gennem en tæller af visninger og vurderinger. Det er gratis at deltage, og der er ingen grænser for, hvor mange projekter der kan gennemføres.

7. Dribbble

Dribbble blev grundlagt i 2009 og er en af ​​de hurtigst voksende private virksomheder i USA. Millioner af mennesker bruger det til at søge designinspiration og dele deres designprojekter for at få feedback. De har også en jobtavle, som annoncerer de seneste freelance-muligheder.

Hvad er forskellen mellem Dribbble og Behance, tænker du måske? Dribbble er kun for inviterede gæster og er generelt mere detalje fokuseret, mens Behance anses for at være mere tilgængelig med flere casestudier. Men begge er fantastiske, efter vores mening!

8. Digital Arts

Dette britiske magasin indeholder et væld af kreative og digitale nyheder, tips og ressourcer. Fra business case studies til opdateringer om nye produkter på markedet er det en fremragende platform til at holde styr på, hvad der sker på brancheniveau.

Deres tutorials er gode til at opbygge dine færdigheder i Adobe Illustrator, Photoshop, Procreate og mere, plus at deres guider dækker alt fra animation og visuelle effekter til videopostproduktion. Tilmeld dig deres nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder direkte i din indbakke.

9. Niice

Niice Deres tutorials er gode til at opbygge dine færdigheder i Adobe Illustrator, Photoshop, Procreate og mere, plus at deres guider dækker alt fra animation og visuelle effekter til videopostproduktion. Tilmeld dig deres nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder direkte i din indbakke.

Ud over at samarbejde med kolleger i realtid kan teams forbinde arbejdsgange med hverdagsapplikationer som Dropbox, Slack og Figma. Nye opdateringer, såsom tilføjede elementer eller billeder, kan deles automatisk, hvilket sparer arbejdsteams værdifuld tid.

Konkluderende tanker

Med så mange muligheder derude for designere, har tilføjelsen af mere kreativitet til dit arbejde aldrig været så nemt. Vi håber vores udvalg af top ressourcer vil spare dig værdifuld tid, så du kan arbejde hurtigere og mere effektivt.

Ludzie też czytają

Zacznij za darmo już dziś!

Zacznij za darmo już dziś!

Zacznij za darmo już dziś!