Sådan får du 20% rabat på dine Google Shopping annoncer

Find ud af, hvordan du sparer på Google Shopping kampagner, ved at samarbejde med en Google CSS Premium Partner.

Croissance

4 min read

Google Shopping discount
Logo

Cobiro's Content Team

Arbejder du ikke med en Premium Google CSS Partner til din annoncering endnu? Det betyder, at du betaler en meget højere pris pr. klik, end konkurrenter der kører annoncer via en Google CSS Partner. Vi er en Premium Google CSS Partner og vi kan hjælpe dig spare 20% på dine Shopping annonce kampagner. Kom i gang med at bruge CSS før dine konkurrenter!

Arbejde med en CSS Partner

I 2017, dømte EU-Kommissionen Google til at betale en kæmpe bøde på 2,4 milliarder euro, for overtrædelse af antitrustlovgivningen. Kort sagt, var Google enten nødt til at gøre sin Shopping kanal meget mere inklusiv, eller betale endnu en bøde. Kendelsen fik Google til at tilskynde Comparison Shopping Services (CSS) til at annoncere på vegne af forhandlere på Google Shopping. Annoncører i Europa får dermed mere budkraft og synlighed, når de arbejder med en CSS-partner.

Cobiro arbejder med en certificeret  Premium Google CSS Partner som hedder Comlyn, så du kan få meget bedre resultater fra dine Shopping kampagner, til en nedsat pris. Når du begynder at bruge en separat CSS Merchant Center, oprettet af Comlyn, får du 20% rabat pr. klik.

Kontakt Comlyn i dag og kom i gang med opsparingen!

CSS Partnere modtager en rabat på 20% pr. Klik, fordi ellers kunne de ikke konkurrere med Google Shopping CSS. Annoncøren i en Shopping kampagne byder på pris pr. klik gennem en auktion, men med en CSS partner, har et bud på €0,80 samme værdi som et almindeligt bud på €1,00.

Du får ikke refunderet de penge du sparer. I stedet vil du modtage en bud-fordel i forhold til Google CSS. Sådan virker det: Når du afgiver flere bud til samme pris, vil du blive inkluderet i flere auktioner. At blive inkluderet i flere auktioner giver dig en bedre position til at se dine produkter, hvilket i sidste ende resulterer i flere kampagne visninger. Det kan da kun blive godt det her!

Lær at annoncere som en professionel. Vi lærer dig det grundlæggende i Google Ads, og hvordan du kan drage fordel af at annoncere med Google.

Det får du

Dette er blot nogle af fordelene ved at arbejde med en Google CSS Partner:

  1. Din annoncering fungerer, som den gjorde før - den eneste forskel er, at du nu sparer penge på dine annoncer. Du kan bruge din Google Ads konto som normalt. Vi hjælper dig med at oprette en ny Comlyn Merchant Center konto.
  2. Kontrolér dit budget: Uanset om du er villig til at bruge et lille beløb eller gå all-in på dit budget, er det helt op til dig. 
  3. Ingen opstarts gebyr: Vi hjælper dig med at oprette en CSS-service, oprette kampagner og oprette din konto - helt gratis. 
  4. Annuler når som helst: Vi forpligter dig ikke til en fortrydelsesperiode. Anullér, når du vil. 
  5. 21 lande i EU: CSS Programmet tilbyder vi til alle lande inden for EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) og Schweiz.

Spar allerede i dag!

Denne fordel vil ikke være tilgængelig for evigt. Der er aldrig nogen der ved, hvornår Google finder en anden måde at efterkomme dommen. Og næste gang er det måske ikke så gavnligt for købmændene. Derfor opfordrer vi stærkt europæiske forhandlere til at begynde at spare i dag, ved at samarbejde med en Premium Google CSS Partner som Comlyn.

Få 20% rabat på dine Shopping reklamer - kontakt os i dag!

Les utilisateurs lisent également

Commencez gratuitement dès aujourd'hui!

Commencez gratuitement dès aujourd'hui!

Commencez gratuitement dès aujourd'hui!