Opret en hjemmeside og spar penge

Du går glip af salgsmuligheder, hvis du endnu ikke har en hjemmeside! Opret en gratis i dag og spar pengene!

Essentiels

4 min read

Stop wasting money

Cobiro's Content Team

“Det er svært at opbygge en hjemmeside”, “Hjemmesider koster mange penge”, “Jeg ved ikke, hvordan man programmerer” og “min virksomhed har ikke brug for en hjemmeside” er blandt de mange grunde til at nogen lader være med at lave en hjemmeside. Heldigvis, er vi her for at aflive myten om, at det er svært og dyrt at opbygge en professionel hjemmeside.

Enhver kan lave en hjemmeside 

Nej, vi laver ikke sjov! At lave en hjemmeside behøves hverken være svært eller tidskrævende, i hvert fald ikke hvis du vælger en website builder som Cobiros, som lader dig lave en professional hjemmeside på få minutter. Dette er grunden til hvorfor Cobiros website builder er så nem at bruge - den har en træk-og-slip funktion, som gør det muligt for alle med en computer og en internetforbindelse, at lave en professionel hjemmeside på få minutter, uden at skulle kode eller programmere. Du skal blot vælge temaet og de grundlæggende elementer du vil have på hjemmesiden, og træk dem hen til der hvor du vil have, at de bliver vist på siden.

Få en hjemmeside helt gratis 

At ansætte en erfaren programmør, der kan bygge en effektiv og professionel hjemmeside, kan koste dyre domme. Hvis du også vil have, at din hjemmeside håndterer reklamer, skal du også ansætte en marketingkonsulent eller reklamebureau, til at hjælpe dig med at styre det. Medmindre du selvfølgelig vil lære at kunne programmere på egen hånd, men det koster dyrebar tid. Men der er en anden måde at få en hjemmeside gratis. Vi tror på at alle ejere af små virksomheder, fortjener at få muligheden for at tage deres business online, uden at skulle bruge hårdt tjente penge på at ansætte hjælpe udefra. Derfor er hjemmesider bygget med Cobiro altid gratis. 

Få en gratis hjemmeside. Dine kunder vil elske at kunne finde dig online!

Det har aldrig været nemmere at få en hjemmeside

Vidste du at mere end 81% af kunder, undersøger en virksomhed online før de køber noget fra dem? Hvis din business ikke allerede er online, går du glip af 81% af chancerne for at sælge. Selv hvis du er på ferie, vil din hjemmeside stadig være klar til at betjene kunder, der finder dig online.

Nå ud til nye kunder

Dette går hånd i hånd med den tidligere erklæring: Hvis fire ud af fem kunder undersøger virksomheden inden de køber fra dem, kan de muligvis ende med at foretage et køb hos dig. Bare ved at bruge nogle få af vores nyttige tips til, hvordan du får online marketing succes, er du godt på vej til at få flere henvisninger og udkonkurrere lignende virksomheder.

Er du interesseret i at få flere marketing råd, så du kan nå ud til flere kunder? Så tag et kig på denne artikel.

Spar tid

Ofte stillede spørgsmål, gennemgåelse af sektioner, oplysninger om din virksomhed, mærke, osv. Kommunikation omkring alt hvad din virksomhed er, kan og står for, kræver din værdifulde tid, som du kunne bruge på langt vigtigere opgaver. Når dine informationer er online, behøver du ikke bekymre dig om at skulle videregive det til dem konstant.

Byg et troværdigt brand

Med en hjemmeside, har du mulighed for at kontrollere præcis hvilken slags informationer dine kunder kan se. Med en hjemmeside, har du har fuld kontrol over, hvad du viser og det giver dig den perfekte platform til at danne præcis det brand du vil have dine kunder skal kende til, så du kan nå ud til flere.

Ikke udskyd oprettelsen af en hjemmeside 

Som du kan se fra vores artikel, er det ikke længere besværligt at få en hjemmeside, ligesom det var førhen. Hvis du vil have at flere skal kende til dit brand, eller hvis du blot kunne tænke dig at kunne reklamere som en ekspert, er det en virkelig god idé at få lavet en hjemmeside.

Lav en hjemmeside helt gratis med Cobiro i dag!

Les utilisateurs lisent également

Commencez gratuitement dès aujourd'hui!

Commencez gratuitement dès aujourd'hui!

Commencez gratuitement dès aujourd'hui!