Grundstenene for SEO: Syv tips til at skrive overbevisende indhold

At skrive indhold til nettet (og ved forlængelse SEO) kræver en bestemt type tilgang. Klar og fokuseret, men samtidig tankevækkende og overbevisende, er det stadig hårdt arbejde at opnå topplacering i søgeresultaterne.

Crecimiento

6 min read

Writing content

Cobiro's Content Team

Med alt fra at finde det rigtige emne til at vælge den optimale struktur, er vi glade for at dele vores indsigt i at skabe det bedste indhold. Dette er anden artikel i vores serie, der ser på grundstenene for SEO. Læs vores andre artikler som opsæt din hjemmeside til SEO, skab en linkbuilding strategi og forstå Googles algoritme. 

Lad os komme igang.

1. Lav det publikum-orienteret

Det lyder måske lidt kliché, men det er afgørende at du sætter dig i læserens sted når du skaber indhold, så de finder det relevant. Det kræver at man har en klar idé om deres persona (demografiske, interesser og præferencer) og kan skræddersye sit forfatterskab til det.

Uanset om du laver en artikel til en ny, digital bank eller et borger rådgivningsbureau, vil principperne (som vi undersøger nedenfor) være de samme, men tonen vil sandsynligvis være anderledes.

Lav din research, og sørg for at du ved, hvem du kommunikerer til. Ville en legende, venlig tilgang fungere bedst, eller ville noget lidt mere seriøst og faktuelt være mere passende?

2. Fokuser på fordelene

Før du går i gang, så overvej spørgsmålet “hvad betyder det for mig som læser?”. Det er her du skal bruge en fordels-orienteret tankegang til din skrivning, afhængig af konteksten selvfølgelig (dvs. Hvis du sælger et produkt eller tjeneste) 

Lad os sige, at du lige har startet din egen internationale flyttevirksomhed. Det er selvfølgelig super, men hvordan tilføjer den værdi til dine kunder? Ved at stille dig selv det spørgsmål, kunne du evt. skrive noget lignende dette: 

Vores internationale flytteservice fjerner stresset ved at flytte lande. Ved at pakke, læsse og transportere alt for dig, frigør vi værdifuld tid for dig, så du kan fokusere på de vigtigere aspekter af din flytning.

3. Brug nøgleord strategisk

Når du først har undersøgt de nøgleord, som du vil have din side til at rangere efter, skal du inkludere dem selektivt igennem hele dit indhold.

Her er det vigtigt at få den rigtige balance. Hvis du bruger for mange i dit indhold (kendt som keyword stuffing), er det ikke kun søgemaskinerne som vil straffe det - dine læsere vil heller ikke sætte pris på det.

Sigt efter at inkludere dit hoved nøgleord i de første par sætninger, og derefter et par gange mere spredt gennem resten af ​​dit indhold. Hvis du kan inkludere dem, samtidig med at dit indhold lyder naturligt, er du godt på vej til en sikker vinder!

Brug Cobiros gratis SEO værktøj til at forbedre din hjemmesides rangering.

4. Vær klar og tydelig

Et ukompliceret, naturligt og letforståeligt sprog vil hjælpe dit indhold til at klare sig godt. Bare fordi et emne er komplekst, betyder det ikke, at din skrivning skal være det.

Skriv som du taler - inden for rimelighedens grænser! Modstå trangen til at bruge ord som du ikke normalt ville bruge i hverdagen, i et forsøg på at lyde mere intelligent (hvilket faktisk har vist sig at have den modsatte effekt). Det betyder ikke, at du skal dumme dit indhold ned (brug aldrig slang), vi mener blot at du skal gøre det så klart og tydeligt som muligt og dermed mere tilgængeligt.

5. Find din autentiske stemme

Der er en enorm mængde indhold derude, og hvis du ser godt efter, vil du finde forskellige grader af gentagelse. Vi har alle brug for en smule inspiration til at komme i gang, men det burde være netop det – inspiration. Dit forfatterskab skal altid være autentisk og komme fra din egen stemme. Det er tidskrævende, men det er det værd.

Hvis du skriver om et emne, der allerede er skrevet om (hvilket er højst sandsynligt, grundet internettets natur!), så tag et kig på de andre artikler og prøv at identificere, hvad du synes mangler fra en læsers perspektiv. Hvad ville du have inkluderet, og hvordan ville du have forklaret det anderledes?

Eller hvorfor ikke starte noget fra bunden? Det kan godt være at nøgleordets søgevolumen er lav, men hvis det er en voksende tendens, er der bestemt ingen skade i at være firstmover. Find dit eget perspektiv og gå med dét.

6. Hold det struktureret

Der er et par enkle ting, du kan gøre for at strukturere dit indhold, så det bliver lettere at læse og mere SEO-venligt. Vær sikker på at du:

  • Opsummerer dit hovedpunkt i introduktionen: så læserne ved, hvad de kan forvente uden at skulle læse til slutningen.
  • Holder afsnitene korte (ikke mere end tre til fire linjer): for at skabe et naturligt læseflow.
  • Opdeler det med overskrifter, punktopstillinger og billeder: for at få en sund dosis variation i dit indhold.
  • Tilføjer en kort konklusion: så alt er samlet, og eventuelle næste trin kan refereres.

Intern linking

At tilføje links til andre sider på din hjemmeside er ikke kun en hjælp fra et SEO-perspektiv, det hjælper også at fortsætte samtalen. Uanset om du linker til et andet stykke indhold eller en specifik opfordring til handling (såsom tilmelding eller køb), er det vigtigt at inkludere disse i din tekst, men brug dem sparsomt.

7. Bring den til livs

Når du først har strukturen på plads, er det tid til at lave det til noget, dine nuværende og potentielle kunder vil elske at læse. Opmærksomheds-spændene er korte, så det er vigtigt du fanger deres interesse hurtigt. Forsøg at:

Skabe stærke overskrifter

Hvad fanger din opmærksomhed mere: "De bedste byer at besøge i Spanien" eller "Dette er de spanske byer, du bliver nødt til at besøge før du fylder 30". Forhåbentligt er det sidstnævnte! At tilføje en følelse af, at det haster og direkte henvendelse til læseren, er blot et eksempel på at gøre en overskrift mere lokkende.

Bruge aktivt frem for passivt sprog

Interagere med læseren ved at bruge handlingsorienteret sprog. Brug verber til at opmuntre til respons eller deltagelse og til at inspirere dem til at fortsætte med at læse. For eksempel er "Udforsk Amsterdams gratis museer" bedre end "Besøgende kan udforske Amsterdams gratis museer".

Lister og Spørgsmål & Svar

Folk elsker lister og spørgsmål & svar-formater, fordi de præsenterer information på en måde, der er let at fordøje. De giver læseren mulighed for at skimme en artikel, mens de får nøglepunkterne, og de hjælper også SEO ved at gøre det muligt for søgemaskinerne at få fat i den efterspurgte information, som korresponderer til et bestemt søgeterm.

Konklusion

At skabe kvalitetsindhold er kun ét aspekt af en succesfuld SEO-strategi, men uden det bliver alt andet sværere. Selvom vi har fokuseret på skriveaspekterne i denne blog, er det altid en god idé at inkludere alle typer indholdsformater, såsom infografik og videoer for at komplementere dine ord.

La gente también lee

¡Empiece gratis hoy!

¡Empiece gratis hoy!

¡Empiece gratis hoy!