Sig hej til Cobiros website builder

I denne artikel forklarer vi, hvad vores website builder kan gøre for dig og hvordan den kan hjælpe din business med at opnå succes.

Company news

7 min read

website builder

Cobiros Content Team

Vi er spændte på at byde dig velkommen til vores nyeste medlem i vores produkt udvalg: Cobiros website builder. Det er en gratis tjeneste som hjælper alle typer iværksættere i de tidlige stadier af deres online karriere - på mindre end fem minutter!

Derfor lavede vi en website builder

Cobiros primære fokus har altid været digital marketing, så mange af vores brugere kan nå ud til flest muligt kunder hver eneste dag. Vi er dog fuldt ud klar over, at mange virksomhedsejere ikke har en hjemmeside, hvor deres marketingindsats kan udfolde sig. Men uden en hjemmeside, går de glip af alle de muligheder og fordele der følger med en hjemmeside.

Vi ønsker at give alle mulighed for at udvikle deres business online, hvilket er grunden til vi lavede vores website builder. En hjemmeside er første skridt mod online succes, og nu har alle muligheden for at få en! Men vi stopper ikke her. For at give dig let adgang til effektiv digital marketing, er enhver hjemmeside som er oprettet med vores platform, automatisk kompatibelt med vores marketing værktøjer og tjenester. Så opret en hjemmeside af topkvalitet og promovere din business med den så snart hjemmesiden er offentliggjort.

Læs mere om vores nye strategiske mål og vores succesfulde online platform her.

Byg en moderne hjemmeside på under fem minutter

Vi har undersøgt andre website builders derude (stol på os når vi siger at der rigeligt af dem). De har alle én ting til fælles: De kan virke ret komplicerede, hvis du aldrig har prøvet sådan noget før. Hos Cobiro ønskede vi derfor ikke at pålægge vores kunder denne frustration, så vores mål med vores website builder, var at gøre opbygningen af en hjemmeside nemt og hurtigt - faktisk så hurtigt at det kan gøres på under fem minutter!

Tror du ikke på os? Prøv det nu. Og husk, det er fuldstændig gratis!

Cobiros website builder er baseret på drag and drop konceptet. Tilføj sider, billeder og vælg mellem hundredvis af elementer. Designet opdateres med hver handling, så du kan få en fornemmelse af hvordan det endelige design ser ud, med det samme.

Din gratis og professionelle hjemmeside tager kun få minutter at lave. Derefter anbefaler vi, at du tilføjer premium muligheder for online annoncering, for at dele din nye online tilstedeværelse med verdenen.

Premium funktioner som Google Ads og Facebook Ads, er ikke inkluderet i den gratis pakke, men du kan nemt tilføje disse funktioner til en god pris, hvis du ønsker at reklamere for din hjemmeside. 

Lynhurtig takket være JAMstack

JAMstack er en software-arkitektur baseret på 3 komponenter: Javascript, API’er, og Markup. JAMstack er en moderne og bedre måde at bygge hjemmesider og apps på.  Heldigvis behøver du ikke at kende eller forstå de tekniske detaljer og komponenter i JAMstack for at benytte dig af det og oprette en JAMstack hjemmeside. Hvis du alligevel er interesseret i at lære mere om JAMstack, anbefaler vi at læse denne artikel eller denne side.

Alt du behøver at vide når du bruger JAMstack er, at vi sørger for at enhver hjemmeside der er oprettet med vores website builder, er optimeret til at være hurtig og skalerbar. Dette garanterer at din hjemmeside loader hurtigere end stortset alle andre, uanset hvor mange sider eller uventede besøgende du har.

Takket være JAMstack, kan din hjemmeside, bygget med Cobiro, klare alt hvad du har brug for - både nu og i fremtiden.

Har du brug for en hjemmeside?

Svaret er sikkert ja. Hvordan kan vi være så sikre på det? I 2011 var flere end 59% kunder gået online for at finde lokale virksomheder. I 2019, var det antal vokset til 97%. Det betyder at hvis du ønsker at give de kunder mulighed for at finde din business, skal du også have en online tilstedeværelse.

Men det har ikke altid været ligetil at bygge en hjemmeside. Det kræver kodning skills som ikke alle har, hvilket gør det til en meget efterspurgt og dermed dyr tjeneste at få fat i.

Det er heldigvis ikke længere tilfældet. Med Cobiros website builder, kan du nemt bygge en professionel og indbydende hjemmeside på under fem minutter. Det kræver absolut ingen kodning, design eller IT skills!

Så hvad venter du på? Opret en gratis hjemmeside nu!

Tag din business til det næste niveau

Et godt førstehåndsindtryk kan være altafgørende - så sørg for at din er mindeværdig!

Sørg for at få fortalt dine besøgende hvem du er, hvad du tilbyder og hvordan de kan komme i kontakt med dig. Tilføj online annoncering til din pakke, så du kan nå ud til alle dine potentielle kunder. 

Begynd din succesfulde rejse i dag

Det er ikke kun de teknologiske kyndige der kan lave en hjemmeside af topkvalitet. Vi har gjort det nemt og muligt for alle, uanset hvorvidt man har kodning, design og IT skills eller ej. Derudover giver vi dig også muligheden for at reklamere for din hjemmeside, hvis du ønsker det.

Vi mener, at alle bør have mulighed for at udnytte sine skills og promovere sine produkter online. Med en gratis website builder, er der ingen undskyldning for ikke at oprette en online tilstedeværelse.

Dit online eventyr starter her, vi hjælper dig med at opnå succes.

Leute lesen auch

Bo, Cobiro's CEO and Ghazaleh, Cobiro's new COO
Welcome Ghazaleh, our new COO!

Company news

3 min read

What is jamstack
What is JAMstack? Your complete guide

Tips and inspiration

6 min read

Illustration of a person holding a tablet with lots of ideas
How to structure the perfect website

Tips and inspiration

3 min read

Starten Sie noch heute kostenlos!

Starten Sie noch heute kostenlos!

Jetzt loslegen
Starten Sie noch heute kostenlos!