Cobiro går fra digital marketing til online succes værktøjskasse

Vi mener, at alle fortjener den samme mulighed for at skabe og udvikle deres internetforretning. Vi er stolte af at levere en innovativ løsning, hvor online tilstedeværelse, vækst og rækkevidde er slået sammen til én centraliseret platform.

Unternehmen

5 min read

Toolbox

Cobiro's Content Team

Fra digital marketing til online succes værktøjskasse - Cobiro tager et stort skridt.

Cobiros kunder og følgere har nydt vores digitale marketingstrategier i et par år. Vi har udelukkende fokuseret på at levere online annoncering løsninger til virksomheder på en smart, guidet og overkommelig måde. Men vi tror ikke længere, at det er nok for vores kunder. Vi ønsker at levere en komplet online successervice for at hjælpe vores brugere med at vokse og opnå mere.

Digital marketing, men mere inkluderende

Når vi taler om digital markedsføring, mener vi generelt brugen af internettet, smarte enheder, sociale medier, søgemaskiner og andre lignende kanaler til at nå ud til et publikum.

Det er meget enkelt. For at få succes med din online forretning har du brug for digital markedsføring. Men digital markedsføring kan kun hjælpe dig, hvis du allerede har en etableret online tilstedeværelse, som kunne være en hjemmeside, netbutik eller noget i den stil. Uden det, hvordan ville du så vide, hvilke skridt du skal tage for at komme i gang med digital markedsføring? Du ville ikke vide det, for det er umuligt uden først at have en online tilstedeværelse.

Derfor ønsker vi ikke kun at fokusere på den del, der kommer efter etableringen af ​​en online tilstedeværelse, men også inkludere selve etableringen og oprettelsen. Vi kalder dette "online succes", ikke kun digital markedsføring. Vi har netop lanceret Cobiros website builder for at hjælpe vores kunder med at opnå online succes. Det er et stort skridt fremad for os, men vi mener, at det er en mere inkluderende måde at betjene vores kunders behov på.

Byg en hjemmeside gratis

Før havde vores kunder brug for en grundlæggende online opsætning, som krævede, at nogen hjalp dem med at bygge en hjemmeside eller lignende, medmindre de havde evnerne til selv at gøre det. Vi ved, at det er de færreste mennesker der har disse færdigheder, og de har bestemt ikke budgettet til at betale en anden for at gøre det. Med en gratis website builder gør vi det nemt for vores kunder. Og vi har gjort website builder så ukompliceret, at alle kan bruge den.

Hvad er online succes overhovedet?

Online markedsføring handler om at bruge de rigtige kanaler til at nå ud til det rigtige publikum. Men hvad er online succes, og hvorfor har vi besluttet at gå efter det? Det hele starter, når du stiller dig selv de rigtige spørgsmål: hvem er dit publikum, og hvad har de brug for? Det er det første skridt mod online succes; at kende dit publikum.

Det handler ikke kun om annoncering, det er hele din online tilstedeværelse der er afgørende. Digital markedsføring kræver normalt SEO-værktøjer, Google Ads, Facebook Ads, e-mail-automatisering og opslag på sociale medier. Online succes har en mere holistisk tilgang og inkluderer din base, din hjemmeside.

Men online succes kan også være en måde at spare tid og penge på, ved at automatisere tidskrævende processer og finde online succes værktøjer, der ved, hvad dine svagheder er, og hvordan man løser dem, uden at skulle være ekspert.

Det sidste punkt - ikke at skulle være ekspert - er egentlig et uofficielt Cobiro-motto. Faktisk kalder vi det  "The Cobiro Promise"! Vi mener, at alle virksomheder skal have lige muligheder for at få succes online uden at bruge deres dyrebare besparelser på et dyrt bureau for at lave en hjemmeside til dem eller administrere deres annoncering. Det skal være nemt og billigt at få succes på nettet. Altid.

Her er grunden til hvorfor du ikke altid har brug for et reklamebureau.

Dette kan du forvente af os i fremtiden

Med vores strategiske fokus - inkluderende online succes i stedet for digital markedsføring for eksperter - starter vi et helt nyt kapitel for Cobiro. Selvom vores tjenester altid har favoriseret små og mellemstore virksomheder, var det før mere rettet mod folk med viden om teknologi, som allerede vidste, hvordan de skulle styre deres virksomheders online tilstedeværelse. Dette vil ændre sig. Vi ønsker, at alle vores værktøjer passer til alle virksomheder, uanset branche, kontekst eller tidligere markedsføringsviden.

Alle virksomheder fortjener at få succes online. Det er vores mission at hjælpe dig med at komme dertil.

Tilmeld dig Cobiros online succes platform i dag, helt gratis!

Leute lesen auch

Starten Sie noch heute kostenlos!

Starten Sie noch heute kostenlos!

Starten Sie noch heute kostenlos!