At arbejde i Cobiro: Teknologien vi bruger

Hos Cobiro bruger vi mere end 100 værktøjer til at hjælpe os, i missionen om at give alle virksomheder mulighed for at opnå online succes. Læs videre for at finde ud af, hvad de er, og hvordan de bruges i virksomheden.

Unternehmen

5 min read

tech we use
Logo

Cobiro's Content Team

Vi er en ambitiøs organisation, der altid er på udkig efter nye talenter. Med 45 medarbejdere baseret i tre lande, omfavner vores mangfoldige og inkluderende teams muligheden for at arbejde med den nyeste teknologi på nye og udfordrende projekter. Og fordi vi er en ung virksomhed, hilser vi innovative ideer velkomne, til at hjælpe os med at løse problemer.

Vi opnår resultater for vores kunder

Cobiros utrolige platform giver alt, hvad vores kunder har brug for, for at skabe en succesfuld online tilstedeværelse og vækste deres forretning. Vi hjælper dem med at:

  • Bygge en JAMstack hjemmeside fra bunden med vores website builder
  • Importere deres statiske hjemmeside og hoste den gennem os, med vores CDN-forbindelse
  • Sælg og administrer produkter med vores e-handelsløsning
  • Markedsføre deres tilbud gennem Google Ads og Facebook Ads
  • Tilslut og automatiser opgaver fra over 3.000 apps ved hjælp af vores Zapier-integration

Og vi tilføjer konstant nye funktioner. For eksempel træner vores Cobiro-akademi den nye generation af marketingkonsulenter med de bedste værktøjer og viden, mens vores Cobiro Teams-løsning er perfekt til bureauer, der administrerer flere projekter samtidigt.

Lær mere om Cobiros historie

Værktøjer vores programmører bruger

Vi har samlet al den teknologi, vi bruger hos Cobiro, på én liste. Mellem Backend, Frontend, Product og DevOps tilbyder de os alt, hvad vi bruger, både internt og eksternt.

Se hele listen over værktøjer, vi bruger.


Vi har taget tre eksempler fra hver af de fire områder (Backend, Fronted, Product og DevOps), og giver lidt mere information om hvert enkelt. Disse er en del af vores kernearbejde, hvilket betyder, at de er en væsentlig del af vores daglige opgaver.

Backend

PHP8: Den seneste større opdatering til PHP-sproget, der nu understøtter Union-typer, Just In Time compilation, Named Arguments, Expressions, Nullsafe operator og mere. Vi bruger det til den hurtige udvikling af vores mikrotjenester på en modulær og monolitisk måde. Takket være den kombinerede kraft af typekontrol og at være et dynamisk sprog, kan vi få hurtige prototyper og en stabil kodebase til at understøtte vores forretningsbehov.

Testdrevet programmering: En programmeringsstil, hvor tre aktiviteter: kodning, test (enhedstest) og design (refaktorering) er tæt forbundne. Det giver os mulighed for at skrive løsninger med kun den nødvendige funktionalitet, hvilket giver den bedste kvalitet af kode, der er kompatibel med en testdækning på mere end 95 %. På grund af dette kan vi nemt omstrukturere vores kodebase uden truslen om større ændringer.

Agnostisk rammeværk: Autonom og selvstyret skabelse af komponenter, der kan bruges i flæng, uanset ramme. Det betyder, at vi kan vælge den arkitektur, der passer bedst til det, vi ønsker at opnå, frem for at skulle tilpasse den til en eksisterende ramme.

Frontend

Angular 11 (eller nyere): Googles JavaScript (TypeScript)-ramme til oprettelse af webapplikationer på stationære eller mobil enheder. Version 11 byder på hurtigere builds og nye opdateringer, og brugen af ​​dens opdaterede aktive modul udskiftning fremskynder vores udvikling med bedre rapportering og logfiler, der giver os mulighed for at fange fejl, før de rammer produktionen.

NX Monorepo: En suite af kraftfulde værktøjer til at hjælpe programmører med at designe, teste og bygge i enhver skala - med problemfri integration med moderne teknologier og biblioteker. Det giver os mulighed for at have en enkelt monorep til vores Angular-applikation med delvise modulimplementeringer, delte komponenter og lettere tilstandshåndtering.

Pact: En testknap til kode, der giver mulighed for sikker bekræftelse af, at applikationer vil arbejde sammen uden at skulle implementeres til verden først. Med Pactflow kan vi oprette og verificere kontrakter mellem frontend- og backend-tjenester, hvilket muliggør forbrugerdrevet oprettelse af en API-definition før implementering, som holder alle parter ajour.

Se vores ledige stillinger.

Product

Jira: Det populære softwareværktøj til at opdage fejl, spore problemer og administrere projekter, der hjælper teams med at arbejde og løse opgaver i fællesskab. Det integreres med andre værktøjer, hvilket betyder, at vi kan bruge det til at skabe gennemsigtige retningslinjer hvert kvartal, der hjælper med at optimere vores processer.

Adobe XD Design: Det vektorbaserede brugeroplevelse designværktøj til web- og mobil-applikationer, der understøtter wireframing og click-through-prototyping af hjemmesider. Vi bruger det til at modellere nye designs og opdateringer til cobiro.com og vores brugerplatforme.

Optimizely: En digital oplevelses optimering platform, der inkluderer AI-drevet personalisering og eksperimentering samt adskillige testmuligheder. Med dette værktøj kan vi sikkert teste funktionaliteter, kun præsentere dem for specifikke brugere, samt eksperimentere med mere effektive implementeringer mellem teams.

DevOps

AWS: Moderne applikations værktøjer og teknikker, der hjælper med at reducere cyklustider fra kodeændringer til funktions udgivelse, hvilket giver bedre resultater hurtigere. Hvis vi har brug for en prototype eller produktionsklar løsning, kan vi vælge en eksisterende fra AWS eller bygge vores egne databricks.

K8: Open source-beholder platformen, der automatiserer manuelle processer involveret i applikations implementering, administration og skalering. Vi bruger det til at drive vores mikrotjenester til at kommunikere med hinanden og bruger skaleringsmekanismer til at reagere på belastningsændringer.

CircleCI: En kontinuerlig integrations- og leveringsplatform, der gør det muligt for teams at skabe og implementere software med kodeændringer valideret i realtid. Dette hjælper os med at udvikle, verificere og teste kode hurtigere på grund af parallelle builds, der er uafhængige mellem teams.

Hvordan er det at arbejde hos Cobiro?

Fra en lækker frokostordning og ekstra feriedage til pensions- og sundhedspakker, tilbyder Cobiro grundlaget for en lovende og succesfuld karriere. Vi er et team på mere end 20 nationaliteter, hvilket gør vores kultur lige så forskelligartet som de roller, der findes i den.

Vores HQ er i København, og vi har andre i Warszawa og San Francisco. Vi har en blanding af teams i alle tre, med de fleste af vores programmører baseret i Warszawa.

Få mere at vide om at arbejde hos Cobiro og se vores seneste ledige stillinger.

Leute lesen auch

Starten Sie noch heute kostenlos!

Starten Sie noch heute kostenlos!

Starten Sie noch heute kostenlos!